Over ons

In 1999, begonnen als Inspiratiehuis, groeide onze zaak in de loop der jaren uit tot een speciaalzaak voor Gelegenheidskleding, Accessoires, en Cadeauartikelen. Door een toenemende vraag naar Bruidskleding hebben wij in 2010 besloten deze aan ons assortiment toe te voegen.

Om naar onze klanten toe, ons productassortiment duidelijker tot uitdrukking te brengen, hebben we in het voorjaar van 2012 onze bedrijfsnaam aangepast naar:

ECHT TROUWEN & MEER, inspirerend in Trouwkleding, Gelegenheidskleding, Accessoires en Special Gifts.

Wij werken bij Echt Trouwen & Meer vanuit passie en liefde voor ons vak. Wij onderscheiden ons met onze producten en diensten door het hanteren van een verrassende prijs- kwaliteitsverhouding en vakmanschap gecombineerd met hart voor jou als mens. Wij worden niet blij van toren hoge winstmarges en verkoop targets maar door te zien dat je bij ons jezelf kunt zijn en straalt op jouw speciale dag.

Onze missie is dan ook om je te laten beleven wie je echt bent; een MOOI, WAARDEVOL EN SCHITTEREND MENS. De moeite waard om te stralen en schitteren, tijdens een huwelijk en andere bijzondere momenten.

Hier hoort voor ons ook bij dat we doen wat we beloven en wat we hebben afgesproken.

Wij bieden je een eerlijk product, tegen een eerlijke prijs. Zowel onze Trouw- als Gelegenheidskleding wordt door onze ervaren coupeuses speciaal op maat gemaakt en naar jouw wensen aangepast. Wij leveren dus altijd maatwerk. Je ontvangt van ons vooraf (op papier) een duidelijk overzicht van de kosten zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Echt Trouwen… net effe meer, voor minder…

De Bruidsmeester van Echt Trouwen & Meer